lunes, 27 de abril de 2020

REPOLO FRITIDO NA TIXOLA #EUQUEDONACASA


Comezamos semaniña, novo luns, novos obxetivos, novos retos, novas experiencias, novas aprendizaxes e por suposto....UN DÍA MENOS!!!✌ Xa non queda nada valentes, estádelo facendo superben!👍


Hoxe a nosa compañeira, ALEXANDRA, de 2º de Primaria e máis a súa familia, propóñennos unha receita saludable e sinxela REPOLO FRITIDO NA TIXOLA #EUQUEDONACASA

Dicirvos que creo que temos unha nova ARGUIÑANA nos fogóns, ollade que ben se desenvolve entre ingredientes e utensilios a nosa compi (á que lle gravaron un video coma ás grandes cociñeiras e cociñeiros)



INGREDIENTES:
  • Repolo
  • Pementa
  • Aceite
  • Sal
  • Guindilla
  • Allo
  • Cebola

PASOS ELABORACIÓN:
  1. Picar o repolo e reservar.
  2. Laminamos cebola e reservamos tamén.
  3. Nun pouco aceite nunha tixola, botar a guindilla.
  4. Aos poucos segundos, engadir o repolo e remexer cunha culler de pau.
  5. A continuación, engadimos o allo.
  6. Botamos a cebola e remexemos ben.
  7. Engadimos unha pizquiña de sal.
  8. Deixamos que se faga e dore todo xuntiño.
  9. Retirar e servir.
LISTO! Xa podemos degustalo acompañándoo ou só, ao gusto do consumidor ou consumidora.

MOITÍSIMAS GRAZAS ALEXANDRA e familia, un pracer recibirvos por aquí e xa sabedes, esperámosvos cando vos apetece volver!!!AS PORTAS DO BLOGUE ESTÁN SEMPRE ABERTAS!!!

Bicos e apertas virtuais!!!💋💋💋💋

P.D. VISITADE o blogue da biblio, segue a haber moitas novidades!
https://ceipmontebalinho.blogspot.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENTRADA MÁIS RECENTE

OBRADOIRO DE MANTEIGA