lunes, 11 de mayo de 2020

FILLOAS #EUQUEDONACASA

Seguimos ON FIRE🔥🔥 no noso blogue cociñeiro. Xa non queda nada e canto estamos aprendendo con vós!!! Sodes FANTÁSTICOS E FANTÁSTICAS!!! UN DÍA MENOS....💃💃

Recibimos de novo a ADRI E A SÚA FAMILIA, que hoxe nos preparan FILLOAS #EUQUEDONACASA

INGREDIENTES:

  • 50 ml auga.
  • 100 ml leite
  • 200 ml de nata
  • 2 ovos
  • fermento.








PASOS ELABORACIÓN:
  1. Mesturar todo ben coa axuda dun batedor.
  2. Ir vertendo pouco a pouco na tixola e dar a forma redondeada. Volta e volta e reservar.
  3. Un truqui é verter un pouco de aceite na masa e así á hora de facelas xa non se pegan na tixola
  4. Podes acompañalas do que se queira: chocolate, froita, caramelo, nata, froitos secos...




Esta receita é unha deliciosa e sinxela sobremesa que podes facer en pouquiño tempo e que como nos di esta familia acompañala con froita como plátano, kiwis ou amorodos....PRÓBAAS!!😋

Adri compartiu coa súa irmá Daniela, e... parece que lles gustaron as dúas!!! Vós que opinades??


Gracias de novo Adri por compartir con nós o tempiño de cociña coa túa familia!!! NON deixes de visitarnos!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENTRADA MÁIS RECENTE

OBRADOIRO DE MANTEIGA