miércoles, 27 de mayo de 2020

BISCOITO CEBRA #EUQUEDONACASA

BOS DÍAS A TODOS E TODAS!! Esperamos que estedes disfrutando nas vosas cociñas con todas as propostas que nos están enviando os nosos BALIÑENSES E BALIÑENSAS que xa queda UN DÍA MENOS e isto vai ir rematando!!!👌👌👌

No día de hoxe, temos de novo a visita da nosa mestra LAU, que nos trae unha receita con pintaza exquisita e cun nome moi atractivo: BISCOITO CEBRA #EUQUEDONACASA

A que vos chama a atención e estades desexando velo resultado? Os vosos desexos son ordes! Velaquí o tendes!! 



AII LAURIÑA, QUE GANIÑAS DE IR "PAPARCHO" TODO A TÚA CASA!!!


INGREDIENTES:
  • 4 ovos
  • 200 gr de azucre
  • 250 gr de leite
  • 250 gr de aceite de xirasol
  • 1 culleriña de vainilla
  • 250 gr de fariña
  • 1 culler de fermento
  • 1 pizca de sal
  • 3 culleres de cacao en pó (tipo Valor en lata e sen azucre)
  • 3 culleres grandes de fariña


PASOS ELABORACIÓN:
    1. Prequecer o forno a 180º arriba e abaixo
    2. Preparar ben o molde con manteiga e espolvorealo con fariña. Pór boca abaixo o molde para soltar o exceso de fariña
    3. Noutro bol mesturar o aceite, o leite e a vainilla.
    4. Tamizar a fariña, o sal e o fermento.
    5. Bater ovos co azucre ata que quede ben integrado. Engadir á mestura o aceite e o leite e logo a fariña. Mesturar todo ben.
    6. Separar en dous bowls igual cantidade. Nunha poñer 3 culleres de fariña e noutra 3 culleres de cacao. Mesturar cada unha ben por separado.
    7. Nun molde, no centro, engadir 3 culleres da mestura blanca. Non mover o molde para nada, ela esténdese soa.
    8. Xusto no medio 3 culleres de chocolate. Non mover.
    9. Seguir con 3 máis da blanca no centro e sen mover o molde ir facendo unha e outra vez o mesmo ata que nos quedemos sen masa.
    10. Introducir no forno e xa está. A partir dos 35 minutos pode empezar a estar. Non abrir antes o forno!! pinchar cun escarvadentes e se sae limpio xa está o biscoito. 
    11. Desmoldar!!
Moi boa pinta profe Lau!!! GRACIAS. Animaivos a facelo!!! 

BIQUIÑOS VIRTUAIS


No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENTRADA MÁIS RECENTE

OBRADOIRO DE MANTEIGA