martes, 15 de marzo de 2022

SOBREMESA DE OBLEAS

A rapazada de Libre disposición de 4º xunto cos seus compis de 3º prepararon unha sobremesa para festexar o entroido chea de ilusión e cor: unha deliciosa tarta de obleas da que demos boa conta. Sen azucre engadido aos ingredientes previos.

Puxémonos as botas!!! Somos uns lambóns e unhas lamboas!

Moitas grazas aos nosos compis e a Maite pola tan ben recibida iniciativa.

INGREDIENTES:

  • Obleas
  • chocolate fundido (á taza, fondue...)
  • Boliñas de chocolate branco, negro...

ELABORACIÓN: 

1. Derreter o chocolate

2. Estender chocolate por riba das obleas colocándoas unhas enriba doutras.

3. Verter chocolate sobre a montaña de obleas.

4. Reservar na nevera ata o día seguinte.

5. Sacar da nevera e decorar con creatividade.  

  Animádesvos a facela na casa ???





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ENTRADA MÁIS RECENTE

OBRADOIRO DE MANTEIGA